Професионален хостинг
прилагоден за вашите потреби

Потребен ви е едноставен сајт, или пак можеби поголем проект?
Нашите брзи и сигурни веб хостинг пакети се тука за вас.

Startap

МКД 2000 / годишно
 • 5 GB Простор
 • Неограничен број на емаил адреси
 • Неограничен трансфер
 • Автоматски SSL сертификат
 • WordPress инсталација со 1 клик

Regular

МКД 3000 / годишно
 • 15 GB Простор
 • Неограничен број на емаил адреси
 • Неограничен трансфер
 • Автоматски SSL сертификат
 • WordPress инсталација со 1 клик

Premium

МКД 4000 / годишно
 • 30 GB Простор
 • Неограничен број на емаил адреси
 • Неограничен трансфер
 • Автоматски SSL сертификат
 • WordPress инсталација со 1 клик

Потребно ви е повеќе од само хостинг?

Од обичен веб сајт до онлајн продавница,
нашиот тим е тука за да ви помогне со персонализирано веб решени за вашите потреби.

Имате прашања? Јавете се на +389 2 616 9396

Или пишете му на нашиот тим преку нашата Контакт форма