A jeni të gatshëm të startoni me WEB FAQEN tuaj?

Shikoni paketat tona me çmime të volitshme


Fillon me 999mkd/në vit


GJEJ DOMAIN-IN TËND TË PËRBASHKËT


Hosting Për Çdo Web Faqe
Për biznese të vogla dhe sipërmarrje, kujdesemi për ju!

ZGJIDH PAKETËN TUAJ IDEALE

Shared Hosting

  • Shërbime hosting të fuqishme
  • Hosting të web faqeve TË LEHTA & TË VOLITSHME
  • Migracione falas

Fillon me vetëm 84 MKD/në muaj*

Hosting SSD

  • I ndërtuar për shpejtësi
  • Siguri e avancuar
  • Migracione falas

Fillon me vetëm 100 MKD/në muaj*

Hosting VPS

  • Kontroll i Dedikuar
  • Akses Rrënjësor i Plotë
  • Burime të Shkallëzuara

Fillon me vetëm 775 MKD/në muaj*

Pse të zgjidhni TDhost?

Ne jemi me ju në çdo hap të rrugës.

Jeni duke filluar me web faqen tuaj profesionale të pare? Ose vetëm se jeni eskpert i cili menaxhon web faqe të shumta në të njëjtën kohë? Pavarsisht nivelin e shkathtësisë suaj, ne jemi këtu për te ju siguruar support 24/7/365. Na lejoni të ju ndihmojmë në çdo hap të procesit të hostimit

Filloni shpejtë & lehtë.

Nuk ka më pritje me ditë ose javë që web faqja e juaj të jetë funksionale. Vetëm thuani – dhe ne ju garantojmë se shumë shpejtë ju do të keni web faqen që e keni imagjinuar.

Na lejoni të bëjmë transferin e web faqes suaj

Hosting furnizuesi i juaj nuk i ka kënaqur pritshmërite juaja? Mos dorrezoheni! Ekipi i ynë i migracionit me kënaqësi do të bëj transfer komplet të përmbajtjes së faqes suaj ne platformën tonë dhe do të vendos konfiguracion optimal. Por mos u shqetsoni për regjustrimet e domain-it – do të keni qasje dhe do të menaxhoni portfolion tuaj online të kompletuar në vetëm një vend i orientuar miqësisht për përdoruesit.

Keni nevojë per ndihmë? Kontaktoni suport ekipin 24/7 në +389 2 616 9396