Што е ВПС Хостинг

Виртуелен приватен сервер (VPS) е ефективен начин за помала компанија да добие поголема флексибилност и ефикасност од таа на класичниот веб хостинг без да ја плаќа сумата за трошоците поврзани со употреба на дедициран сервер.

    Некои предности

  • Поголема флексибилност од веб хостинг: Со VPS, можете да го прилагодите вашиот хардер и софтверската конфигурација по ваша желба.
  • Подобра заштита од веб хостинг: Бидејќи не го делите просторот со други корисници, нивните грешки не влијаат на вашиот up-time или пристапноста до вашата веб страна.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ИДЕАЛЕН ВПС Хостинг пакет
Ценовни табели


 TD StartTD BasicTD MediumTD OptimaTD Ultra
Простор50 GB100 GB150 GB350 GB1 TB
RAM1 GB2 GB4 GB6 GB8 GB
CPU1 vCPU2 vCPU3 vCPU4 vCPU6 vCPU
Сообраќај500 GB1000 GB2000 GBНеограниченНеограничен
Цена9.300 ден17.000 ден27.000 ден37.000 ден77.000 ден

    Вклучено во сите пакети

  • Инсталација на OS Linux

  • Администраторски пристап

  • 24/7 техничка поддршка

Додатни Карактеристики


Технички додатоциЦена
Дедицирана IP адреса2.750 ден
Контролен панел (Plesk)14.760 ден
Додатоци за поддршкаЦена
Резервна копија на енкриптиран Hard Disk / Месечен7.200 ден
Резервна копија на енкриптиран Hard Disk / Неделен18.000 ден
Резервна копија на енкриптиран Hard Disk / Дневен44.280 ден

Ви треба помош? Јавете ни се 24/7 на +389 2 616 9396